4 природних продукти проти старіння для молодшого вигляду і почуття молодості

0

Пігменти та вітаміни, які знаходяться в повсякденних продуктах, природно борються з ефектами старіння, борються з хворобами та допомагають зберігати здоровий, молодий, стильний вигляд.

         1. Папайя

Папайя багата червоними, жовтими та помаранчевими пігментами, відомими як каротиноїди, які містять антиоксиданти, корисні для шкіри та організму.

  • Сім’я каротиноїдів: Сім’я каротиноїдів включає бета-каротин, лікопін, лутеїн і зеаксантин, які є потужними антиоксидантами та відмінними джерелами вітамінів A, C і E.
  • Вони потрапляють в кров, коли Ви їсте папайю, і чудодійно діють на Вашу шкіру, зміцнюючи захисні функції шкіри проти шкідливих сонячних променів та звільнюючи Ваше тіло від вільних радикалів.

Дослідження: недавні дослідження людей у віці від 40 до 50 років показали, що ті, чиї раціони були багаті каротиноїдами, мали менше помітних зморшок.

Інші продукти: Інші фрукти та овочі також містять каротиноїди. Шукайте багато червоних, жовтих та помаранчевих кольорів у фруктах і овочах, таких як кавун, томати, грейпфрут, манго.

Інші переваги: Їжте на здоров’я ці фрукти та овочі, оскільки вони роблять більше, ніж покращують вигляд Вашої шкіри.

  • Споживання папайї поліпшує травлення, зменшує запалення в організмі, підвищує імунітет, поліпшує функцію суглобів та збільшує енергію.
  • Також відомо, що папайя ефективна в боротьбі з гормонально-залежними раками, такими як рак грудей.

         2. Темний шоколад

Какао, основний інгредієнт у темному шокоілад, містить флавоноїд, відомий як епікатехін, який наповнений антиоксидантами.

  • Дослідження показало, що споживання темного шоколаду покращує здоров’я серця, регулює кров’яний тиск та запобігає серцевим нападам.
  • Також вважається, що темний шоколад сповільнює ефекти вікової деменції.

         3. Авокадо

Олія в авокадо виробляє велику кількість антиоксидантів, які борються з раком і серцевими захворюваннями та підвищують імунітет для боротьби з іншими хворобами.

  • Авокадо також може покращити здоров’я діабетиків шляхом поліпшення ліпідів крові.
  • Вони також багаті вітаміном E, який надає шкірі та волоссю здоровий, молодіжний блиск.

         4. Брусниця

Брусниця наповнена вітаміном C, калієм та антиоксидантами. Брусниця також багата на глибокі сині пігменти, відомі як флавоноїди.

  • Дослідники продемонстрували, що споживання брусниці покращує функцію пам’яті.
  • Вважається, що флавоноїди покращують нейронні з’єднання в мозку та стимулюють нейрогенез.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *