Як обмежити споживання цукрових десертів в Вашому харчуванні

0
Як обмежити споживання цукрових десертів в Вашому харчуванні

На початку 1800-х років ми споживали приблизно 6,5 кілограмів цукру на рік. Але на початку 21-го століття споживання цукру для людей з сучасним харчуванням досягло майже 72 кілограмів на рік — із серйозними наслідками для здоров’я та ваги. Постійне харчування цукром, жирами та рафінованими вуглеводами означає, що Ви споживаєте набагато більше порожніх калорій, ніж слід, але отримуєте менше високоволокнистих, високонутриційних продуктів, таких як фрукти, овочі та цілі зерна, які Вашому організму необхідні.

Ось кілька корисних порад щодо зменшення цукру у Вашій дії.

       Скасування шкідливого впливу цукру

Відмова від тортів, печива, пончиків та цукерок може зменшити бажання до цукру та покращити рівень енергії уже протягом кількох днів.

       Переваги зменшення цукру у Вашіх діях

Кращий настрій — більше подразливості, викликаної коливаннями рівня цукру в крові.

Ви зможете досягти здорової ваги та знизити ризик виникнення серцевих захворювань, діабету та інших проблем, пов’язаних із рівнем цукру в крові.

        План відновлення

Внесіть здорові заміни. Замість того, щоб відмовлятися від солодких виробів, почніть з вибору здорових альтернатив.

  • Фрукти — чудовий вибір, особливо кавун, персики та ягоди. Вони всі солодкі та насичені.
  • Замість морозива вибирайте обід без жиру чи фруктові морозива.
  • Замість торта вибирайте печиво та фрукти.

        Шаленство щотижня, а не шоденно

Дозвольте собе помірно гріховний десерт раз на тиждень. Таким чином Ви не почуватимете себе позбавленим.

        Запитайте себе, чому Ви часто балуєте себе

Багато закусок виникає зі звички, нудьги чи стресу. Найкраще правило — знаходьте більш здорові способи задоволення емоційних потреб, ніж через їжу.

  • Підніміться, подзвоніть другу, розтягніться, прочитайте жарт.
  • Обмежте вживання їжі для задоволення голоду.

        Започніть нову післяпоїданкову рутину

Походьте після обіду, замість того, щоб їсти десерт.

  • Якщо Вам все ще хочеться спільного десерту, заплануйте його за 60 хвилин після основного прийому їжі, коли кухня буде прибрана, а всі щось активно вже зробили.
  • Вибирайте щось здорове, наприклад, кавун або кавунові кубики.

        Зробіть свою кухню безпечною зоною без цукру

  • Не зберігайте ласощів чи навіть солодких інгредієнтів для випічки, таких як шоколадні чіпси, вдома.
  • Замість цього вирушайте на десерт час від часу.
  • Не покладайте великого навантаження на штучні підсолоджувачі

Горазд на краще перетренувати свої смакові рецептори цінувати природну солодкість фруктів, ніж зберігати свою неприродню пристрасть до рафінованого цукру.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *