Пам’ятаєте 2009 рік? Тоді балетки були в моді, і ми не виходили з дому без них. Зараз не зовсім 2009, але вгадайте що? Балетки знову в моді! І найкраща новина – вони більше не виглядають застарілими. Вони стали стильними, витонченими та універсальними. Дні, коли балетні туфлі заполоняли Tumblr, давно минули… Зараз ми маємо місце для більш зрілого і вічного образу. Схоже, що тренди виросли разом із нами!

Від балеток, натхнених архівами Вів’єн Вествуд, до лоферів від Gucci – дизайнерські будинки стали першопрохідцями у цьому відродженні. Майстерність, увага до деталей та різноманіття відтінків – ось чому ми знову полюбили балетки! Існує хибна думка, що вони не виглядають так елегантно, як підбори, але ми доведемо Вам протилежне нашими порадами щодо стилізації балеток у цьому році!

         Колготки та шкарпетки

Колготки та стильні шкарпетки – це чудовий спосіб додати трохи індивідуальності до Вашого образу. Завдяки їм Ви можете поєднувати гороховий візерунок з лоферами або зигзаги з брогами. Металеві шкарпетки також додають блиску Вашим образам, а завдяки кольоровій координації Ви можете досягти грайливого, але стильного вигляду.

          Обирайте довгі сукні

Завжди вважалося, що довгі сукні краще виглядають з підборами, але, хоча вони не подовжують ноги, не варто нехтувати гостроносими балетками. Чому ми так довго їх ігнорували? Ми носимо сандалі з довгими сукнями влітку, тож чому це повинно бути інакше? Довгі сукні роблять образ жіночним, а гостроносі балетки підкреслюють цю жіночність і витонченість.

          Поєднуйте з домашнім одягом

Повірте чи ні, але балетки чудово поєднуються з домашнім одягом. Єдиний плюс від локдауну – це можливість залишатися в домашньому одязі цілий день, але настав час для оновлення. Балетки з легінсами зі шліцями з боків дозволяють Вашим туфлям говорити за Вас. Широкі штани – ще одна чудова альтернатива для поєднання з Вашими улюбленими балетками.

          Додайте яскраві кольори

Хоча ми любимо нейтральні кольори та чорний з білим, балетки – це ідеальний спосіб додати яскравих відтінків до Вашого образу! Якщо Ви носите монохром, змініть це яскравими червоними балетками. Це вічно, сміливо та сексуально! Крім того, такий образ може бути доречним як для роботи, так і для вечері – вони універсальні та витончені.

          Спробуйте вишивку

Вишиті балетки дозволяють додати щось унікальне до Вашої колекції взуття. Ми обожнюємо вишиті лофери чи мокасини, адже вони додають кожному образу індивідуальності. Якщо Ви хочете виглядати як справжній фешн-інфлюенсер, наважтеся поєднувати принти, обираючи сміливо розписаний елемент одягу.

          Поєднуйте з аксесуарами

Один з наших головних порад для створення стильного образу – поєднання балеток з аксесуарами. Чорна сумка з чорними лоферами випромінює витонченість і миттєво піднімає Ваш стиль. Ваш образ буде виглядати дорого, навіть якщо він таким не є!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *