5 невід’ємних речей весняного гардеробу, та як їх стилізувати

0

Весна нарешті тут, і час замінити зимові шари на легші та більш дихаючі тканини та свіжі образи. Цього сезону ми бачимо багато яскравих кольорів, цікавих візерунків і унікального нашарування. Але перед тим, як створювати ідеальні в образи, нам потрібно наповнити наш гардероб базовими речами.

Ось наш топ-5 весняних гардеробних необхідностей, які допоможуть Вам розпочати.

  1. Лляні штани. Весна – ідеальний час, щоб повернути лляні штани у свій гардероб. Вони надзвичайно зручні і легко поєднуються з будь-чим. Скомбінуйте білі лляні штани з майкою, смугастою сорочкою і платформенними сандалями для легкого повсякденного образу. Також можна носити лляні штани з великою футболкою з графічним принтом і масивними кросівками для трендового вуличного стилю.
  2. Прозорі топи. Прозорі топи дуже універсальні і можуть бути як частиною повсякденного, так і вечірнього образу цієї весни. Надіньте прозорий топ поверх бралету з міні-спідницею, туфельками на невеликому каблуку та сумочкою через плече для стильного вигляду, який підходить як для дня, так і для ночі. Нам також подобається мода в стилі Acubi, яку можна досягти, одягнувши чорний прозорий довгорукавий топ поверх білої майки з парашутними штанами і масивними кросівками.
  3. Вкорочені кардигани. Ми захоплюємося вкороченими кардиганами як простим, але стильним варіантом нашарування. Носіть їх самостійно застібнутими з джинсами або в комбінації з майкою та спідницею. Кардигани легко додають елегантності Вашим образам і зігрівають у прохолодні дні.
  4. Балетки. Балетки – це модне взуття моменту. Вони виглядають чудово з джинсами і коротким топом або з максі-спідницею для більш витонченого вигляду. Є безліч образів, які можна створити з балетками, і вони є важливим елементом гардеробу, який прослужить Вам багато років.
  5. Міні-спідниці. Ми любимо спідниці всіх форм і розмірів, але особливо захоплюємося міні-спідницями для весни. Ви можете скомбінувати джинсову міні-спідницю з топом, що оголює плечі, і мото-ботами для стильного вуличного образу, або надіти чорну міні-спідницю з мереживним топом і балетками для жіночного шикарного вигляду. Ми також рекомендуємо додати до Вашого гардеробу плісировану міні-спідницю і стилізувати її з великою сорочкою, високими шкарпетками і кросівками для преppy стилю.

         Як створити свій ідеальний гардероб цієї весни?

Весна – ідеальний час для змін, якщо Ви готові до нового початку. Незалежно від Вашого стилю, ми рекомендуємо додати ці гардеробні необхідності до Вашого гардеробу, які можна стилізувати по-різному і носити знову і знову. Коли у Вас будуть основні речі, Ви зможете знайти додаткове натхнення для образів і почати включати речі, які відповідають Вашому особистому стилю. Створення Вашого ідеального гардеробу – це процес проб і помилок, головне – поступово знаходити речі, які найбільше Вам підходять і додають впевненості.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *